Stół szwedzki
-
wędliny (3 rodzaje)
-
ser żółty (2 rodzaje)
-
twarożek klasyczny
-
serek kanapkowy
(2 rodzaje)
-
jajka na twardo/jajka na miękko
-
świeże warzywa
-
musztarda, ketchup, masło
-
pieczywo mieszane
-
płatki kukurydziane
(2 rodzaje) z mlekiem
-
jogurt: naturalny i owocowy
-
dżem, krem czekoladowy
-
kawa
-
mleko, śmietanka do kawy
-
herbata (4 rodzaje: czarna, zielona, miętowa, owocowa)
|
Dania na ciepło każdego dnia coś innego
-
Poniedziałek jajka sadzone
-
Wtorek parówki wiedeńskie
-
Środa jajecznica na maśle
-
Czwartek śląska delikatesowa
-
Piątek jajecznica na maśle
-
Sobota parówki wiedeńskie
-
Niedziela jajecznica na maśle
|